Hydrauliska kontroll ventil Produktguide

Specifikation av hydrauliska kontroll ventiler, systemets högsta tryck och baserat på det verkliga flödet genom ventilen och med tanke på ventil kontroll prestanda, stabilitet och port storlek, dimensioner, installation, anslutning, drift, etc, Välj från varuprover eller katalogen. Stödja alla typer av hydrauliska reglerventiler i hydraulsystem överväganden är följande:

1, det faktiska gasflöde hydraulisk reglerventil

Faktiska flödet av hydraulisk ventil är associerad med kretsen av serie och parallell: flöde runt banan i serie och parallell flöde som motsvarar flödet av olja och olja. Dessutom, för enda stångsystem hydraulcylinder bör uppmärksamma kolven ut och infällt när returen olja flöde: choken Rod-fri tillbaka till olja och den utökade Rod Returledning för olja flöde förhållanden, som motsvarar förhållandet mellan två område.

2 Tryck klassificeringen och nominellt flöde, hydraulisk ventil

Den hydrauliska kontroll ventil trycket betyg och nominellt flöde bör stänga istället för att använda tryck och flöde. För system med hög tillförlitlighet krav, bör ventil trycket betyg vara högre än trycket mer. Om fått trycket och flödet är mindre än det tryck och flöde, orsakas av hydraulisk fastspänning av ventiler och hydrauliska power och negativt påverka kvaliteten på arbetet. för sekvensering ventil och trycket bör att minska ventil i det system, som använder flödet inte vara mycket mindre än det nominella flödet, annars vibrationer eller andra instabilitet. Flöde ventil, bör uppmärksamma de minsta flöden.