Hydrauliska handpumpar En enkel och bekväm hydraulisk kraftkälla

Hydraulisk handpump som en enkel och bekväm hydraulisk kraftkälla används ofta i varvsindustrin, kolgruvmaskiner, petrokemiska, metallurgiska, kraft- och tungmaskiner och andra områden. Och dess lilla storlek, lätt vikt, lätt att bära, säkerhet och andra fördelar med de flesta användare att acceptera.

Hydraulisk handpumpens arbetstryck på 100 ~ 300MPa; Inbyggd tryckavlastningsventil, för att förhindra trycköverbelastning, har pumpen också en säkerhetsavlastningsventil; två flödesdesign, en lågtrycksförskjutning av 33CC, två högtrycksförskjutning För 1,6CC; för att uppnå konstanta effektförhållanden, lågt tryck stort flöde av olja, högt tryck och litet flöde av olja, vilket sparar tid och förbättrar effektiviteten. Mått 585 * 120 * 170 mm, med en totalvikt på ca 11 kg. Användningen av denna pump är flexibel och flexibel, arbetsintensiteten är låg, hållbar, är den perfekta hydrauliska kraftkällan med extremt högt tryck.

Tillämpningsområde

1. Kraft-, järnvägs-, räddnings-, byggnads- och andra industrier vid driften på fältet, för skärare, hydraulisk klämma, stansmaskiner och andra byggmaskiner för att ge ström,

2. Rördelar, slangar, ventiler, tryckkärl, cylindrar etc. ger statiska och sprängprov,

3. Aerospace-tillbehör efter underhåll av statisk, dynamisk säkerhetsventil kalibrering,

4. Ventil- och brunnhuvudanordning Vattenbubblingstest,

5. Detektering av lufttrycksregulatorn,

6. Automotive bromssystem testning,

7. Kommunikationskabel uppblåsbar utrustning.